Banner foto Banner foto Banner foto Banner foto Banner foto Banner foto
Domů  »  Aktuality  »  56.ročník turnaje "O pohár gen.H.Píky" .....

56.ročník turnaje "O pohár gen.H.Píky" .....

V sobotu 22.6.2034 proběhl ve sportovním areálu TJ Tatran Štítina již 56.ročník fotbalového turnaje „O pohár gen. H.Píky“. Turnaj byl organizován jako souběh dvou turnajů pro mladší a starší přípravku. Hrálo se dvoukolovým systémem každý s každým, s hrací dobou jednoho zápasu 15 minut.  V kategorii mladších přípravek  pozváni přijala mužstva  SK Štáblovice, SK Slavia Třebovice, FK Kylešovice a naše mužstvo malých fotbalistů. V kategorii starších přípravek se ho zúčastnila mužstva TJ Sokol Velké Heraltice, TJ ISMM Jistebník, FK ISMM Město Albrechtice a náš tým.


Mladší přípravka:

Složení mužstva: Viktor Steuer, Filip Stoklasa, Vojtěch Koník, Tobiáš Ulrich, Sebastián Mijalovský, Šimon Novák, Matěj Holeš,  Matyáš Pol, Lukáš  Pol, realizační tým Tomáš Stoklasa, Ignác Hedervary

Výsledky:

Štítina – Štáblovice  0:0,1:3

Štítina – Kylešovice  2:0, 2:2

Štítina Třebovice  1:3, 1:4

Střelci branek: 4-Vojtěch Koník, 1-Tobiáš Ulrich, Viktor Steuer, Filip Stoklasa

Naši malí fotbalisté vstoupili do turnaje velice aktivně. V prvním zápase remizovali s mužstvem Štáblovic 0:0 a ve druhém pak zvítězili nad mužstvem Kylešovic v poměru 2:0. Pak přišla série porážek, která se zastavila až ve druhém zápase proti mužstvu Kylešovic, kdy utkání skončilo nerozhodným výsledkem 2:2. V posledním utkání turnaje pak podlehlo pozdějšímu vítězi turnaje, mužstvu Třebovic. Obsadilo v turnaji 3.místo s počtem 5-ti bodů a skórem 7:12.

Umístěni  v turnaji však pro nás není rozhodující. Důležité je, že kluci udělali ve fotbale určitý pokrok, že fotbal je baví a odvedli dobrou práci. Střelecký se v turnaji dařilo Vojtovi Koníkovi i přesto, že několik brankových příležitosti ještě „zazdil“, v brance předvedl několik skvělých zásahů Viktor Steuer. Všem klukům patří pochvala.

Pořadí v turnaji: 1.místo Třebovice, 2.místo Štáblovice, 3.místo Štítina, 4.místo Kylešovice

Starší přípravka:

Složení mužstva: Jakub Kaštovský, David Ježík. Matyáš Johančík, Mikuláš Procházka, Patrik Černek, Šimon Šuráň, Albert Franěk, Ondřej Binar, Tobiáš Beilner, Oliver Mlček, realizační tým Marcel Černek, David Ježík

Výsledky:

Štítina -  Velké Heraltice  5:1, 4:3

Štítina – Město Albrechtice  7:2, 1:1

Štítina – Jistebník  5:5, 4:0

Střelci branek: 12-Šimon Šuráň, 6-Patrik Černek, 4-Matyáš Johančík Mikuláš Procházka

V prvních dvou zápasech si naše mužstvo starší přípravky vedlo naprosto suverénně, když porazilo tým Velkých Heraltic 5:1 a Města Albrechtic 7:2. Pak přišlo utkání proti Jistebníku, kdy se podařilo našemu mužstvu vstřelit vyrovnávací branku až v posledních vteřinách hry. Pak přišlo „trápení“ ve druhém zápase proti mužstvu Velkých Heraltic, ve kterém naše mužstvo prohrávalo již o dvě branky, ale individuálním výkonem Šimona Šuráně nakonec zvítězilo v poměru 4:3. Trápení pokračovalo i v následném utkání proto Městu Albrechtic, které skončili nerozhodným výsledkem  1:1 a o konečném vítězi turnaje se rozhodovalo až v posledním utkání, ve kterém naše mužstvo zvítězilo nad Jistebníkem 4:0. V turnaji tak obsadilo první místo se 14-ti body a skórem 26:12.

K prvenství v turnaji našemu mužstvu blahopřejeme. Máme z toho upřímnou radost. Těší nás i to, že mužstvo dovede zabrat i v okamžiku, kdy se hra zrovná nedaří, Nejkrásnější branku na turnaji zaznamenal snad Patrik Černek lobem přes brankáře.

Pořadí v turnaji: 1.místo Štítina, 2.místo Město Albrechtice, 3.místo Jistebník, 4.místo Velké Heraltice

Za přípravu turnaje a organizaci turnaje patří poděkování Martinu Dröslerovi, Renátě Seidlové, Vojtěchovi a Ondřeji Dröslerovým, Markovi Helfertovi, za řízení zápasu Martinu Stránskému, Davidu Ježíkovi, Jirkovi Grussmannovi a Michalu Schreierovi, za občerstvení restauraci Tatranka a všem ostatním nejmenovaným, kteří se nějakým způsobem na přípravě a organizaci turnaje podíleli.

 

 

 

Aktualizováno: 23.6.2024

Přidej se k nám

Rychlý přehled zápasů

 Vrbno p.P. - Štítina   
 Velké Heraltice - Malé Hoštice  
 Velké Hoštice - Velká Polom  
 Krásné Loučky - Slavkov  
 Slavia Opava - Dolní Moravice    
 Zlatníky -Jindřichov  
 Hradec n.M. - Srará Ves  

 


rychlé výsledky           oficiální výsledky

Aktuální tabulka Muži

1.  Velké Heraltice  
2.  Velká Polom  
3.  Štítina    
4.  Vrbno p.P.  
5.  Malé Hoštice  
6.  Jindřichov  
7.  Slavkov    
8.  Slavia Opava  
9.  Krasné Loučky  
10.  Dolní Moravice  
11.  Velké Hoštice  
12.  Stará Ves   
13.  Hradec n.M.    
14.  Zlatníky       


Kontakt

TJ Tatran Štítina
Ivana Kubince 344
747 91 Štítina

registrační číslo:
8050151 

předseda:
Tomáš Halška
t.halska@volny.cz
tel.: 724 302 238

mládež, sekretář:
Jindřich Sosna
jindrich.sosna@email.cz
tel.: 739 713 848

Ke stažení


TOPlist