Banner foto Banner foto Banner foto Banner foto Banner foto Banner foto
Domů  »  Aktuality  »  Muži: Porážka na závěr soutěžního ročníku .....

Muži: Porážka na závěr soutěžního ročníku .....

TJ Sokol Těškovice –TJ Tatran Štítina  3:2 (1:0)

Složení  mužstva: Martin Vitásek (K), Jan Gattnar, Jiří Majewski, Filip Graf, Petr Kunczik, Tomáš Halška, Radan Grigarčík, Daniel  Šumbera,  Vojtěch Trušina,  Adam Bartusek (67.Vojtěch Tomáško), Dalibor Vavrečka (74.Dominik Plohák), trenér Vratislav Maisel

Branky: Filip Graf, Dalibor Vavrečka

Bez  žlutých karet


Poklidné utkání  ve kterém soupeřům v podstatě již o nic nešlo. Náš tým si již čtyři kola před koncem soutěžního ročníku zabezpečil postup do vyšší třídy, domácí mužstvo skončí v soutěží na pátém místě bez ohledu na výsledek.

Trenér Vratislav Maisel postrádal v tomto utkání potrestané hráče Dušana Valu a Marka Sakmara, musel se obejít bez zraněných hráčů Patrika Dřizgeviče a Patrika Hory a navíc scházel i Tomáš Fusek.Určitým handicapem pro naše hráče bylo i hřiště s umělou trávou, menších rozměrů než na jaké jsou naši hráči zvykli.

Domácí tým se ujal ve vedení ve 20.minutě a do poločasu již branka nepadla, Do kabin se odcházelo za stavu 1:0. Na začátku druhého poločasu  se podařilo našemu týmu srovnat na 1:1, kdy  autorem branky byl Filip Graf a naši hráči si začali vytvářet další šance, ale bez potřebného zakončení. V 60.minutě se domácí tým opět ujal vedení na 2:1, ale o minutu později bylo srovnáno. To ze vstřelení  branky radoval Dalibor Vavrečka. Poslední rozhodující branka padla v 72.minutě bohužel do naší sítě po nedorozumění našeho brankáře Martina Vitáska s Filipem Grafem.  Soupeř nás potrestal vstřelením gólu do prázdné branky.

Náš tým  v tomto soutěžním ročníku zcela ovládl soutěž okresního přeboru, Z dvaceti šesti  utkání 22x zvítězil, 3x podlehl svým soupeřů, a jedno utkání skončilo nerozhodným výsledkem. Získal celkem 67 bodů se skórem 104:15. Uctihodné. Vedle samotného umístění nás těší i fotbal, který předváděl a který se skutečně musel líbit. Škoda jen , že na domácí zápasy si nenašlo cestu více diváků.

K umístění naším hráčům blahopřejeme a děkujeme za dobrou reprezentaci nejen oddílu kopané, ale celé TJ Tatran a obce Štítiny.

Aktualizováno: 15.6.2024

Přidej se k nám

Rychlý přehled zápasů

 Štítina - Dolní Moravice   
 Velké Hoštice - Slavia Opava  
 Krásné Loučky-  Velká Polom  
 Vrbno p.P. -Hradec n.M.  
 Malé Hoštice - Stará Ves  
 Velké Heraltice - Zlatníky  
 Slavkov - Jindřichov  

 


rychlé výsledky           oficiální výsledky

Aktuální tabulka Muži

1.  Velké Heraltice 12
2.  Štítina 10
3.  Velká Polom   9 
4.  Jindřichov  8
5.  Vrbno p.P.   7 
6.  Slavkov  7
7.  Jindřichov   5 
8.  Slavia Opava  4
9.  Krasné Loučky  4
10.  Stará Ves  4
11.  Velké Hoštice  3
12.  Hradec n.M   1 
13.  Dolní Moravice   1
14.  Zlatníky   1  


Kontakt

TJ Tatran Štítina
Ivana Kubince 344
747 91 Štítina

registrační číslo:
8050151 

předseda:
Tomáš Halška
t.halska@volny.cz
tel.: 724 302 238

mládež, sekretář:
Jindřich Sosna
jindrich.sosna@email.cz
tel.: 739 713 848

Ke stažení


TOPlist