Banner foto Banner foto Banner foto Banner foto Banner foto Banner foto
Domů  »  Aktuality  »  Muži: Rozhodl Bartuskův hatrick .....

Muži: Rozhodl Bartuskův hatrick .....

TJ Tatran Štítina - TJ Sokol Litultovice  4: 0 (2:0)

Branky: 7.,10., a 50. Adam Bartusek, 89. Patrik Dřizgevič

ŽK: 75. Tomáš Těžký, 87. Dušan Vala

Složení mužstva: Martin Vitásek - Patrik Hora, Jiří Majewski, Patrik Dřizgevič (K), Petr Kunczik, Dušan Vala, Radan Grigarčík, Tomáš Těžký. Dalibor Vavrečka (72.Ondřej Kurka), Marek Sakmar, Adam Bartusek, trenér Vratislav Maisel


Pěkný zápas v podání zejména našeho mužstva mohli spatřit diváci v sobotu 16.9.2023. Náš tým měl soupeři co vracet z minulého ročníku. V podzimní části prohrál kontumačně 3:0, kdy soupeř nepřistoupil na změnu termínu utkání z důvodu vysoké nemocnosti naších hráčů a v jarní časti jsme tomuto soupeři na domácím hřišti podlehli v poměru 3:1.

V týdnu před utkáním se podařilo vyřešit post pravého obránce z důvodu dlouhodobých zranění  Jana Gattnara a Tomáše Halšky, který na tomto  místě zaskakoval.  Z TJ Sokol Melč přestoupil do našeho oddílu Patrik Hora. Přejeme mu, aby se mu v našem týmu dařilo.

Precizní defenziva,  pěkná kombinace, průnikové přihrávky a přesné pasy to byly přednosti našeho mužstva před svým soupeřem, které se vyplatily již v prvních minutách utkání. Šanci ve  4.minutě Sakmarovi,  a nebylo jich zrovná málo, ještě brankář hostů zlikvidoval. Pak však začal úřadovat Bartusek. Nejprve v 6.minutě po nádherné průnikové přihrávce od Dřizgeviče nedal brankáři hostů šanci. O dvě minuty se stav utkání opět měnil. Přesný pas Grigarčíka opět našel Bartuska a ten stejným řešením jako při první brance, obstřelením brankáře, měnil stav na 2:0. Náš tým jasně dominoval. Hosté se na naší půli dostávali jen sporadický a v podstatě za celý první poločas naši branku, mimo snad střely v 19.minutě, která mířila vedle, neohrozili. Náš tým si rychlým přechodem do útoku vytvářel šanci za šanci. Bohužel mnohdy špatným řešení, zbrklosti nebo zákroky vynikajícího brankáře hostů branky v síti soupeře nepřibývaly.

V úvodu druhého poločasu náš tým pokračoval ve stejné hře a vyplatilo se to. Hned  ve 49.minutě po individuální akci Sakmar  našel Bartuska a ten se  nemýlil. Vedeme 3:0 a Bartusek zaznamenal svůj hatrick. Hosté sice začali více vytahovat růžky, ale naše obrana  pracovala na jedničku. Zapracoval se i novic v obraně Horák. Vpředu hrozili rychlonozí hráči Bartusek, Sakmar, Vavračka i Vala, kteří dostávali od Grigarčíka, Dřizgeviče nebo i jiných průnikové přihrávky a  pasy. Bohužel proměňování šanci bylo žalostné. Vstřelení branky si zasloužila akce v 67.minutě, kdy Bartusek prokličkoval co se dalo přihrál na Valu a ten nastřelil jen brankáře hostů. O tři minuty později se k samostatné akci odhodlal Vavrečka. Skoro z poloviny hřiště se dostal až před samotného brankáře, na zakončení už mu nezbývaly síly. Tečku za utkáním udělal Dřizgevič  V 89.minutě po pěkném centru Těžkého překonal brankáře hostů po čtvrté.  Hosté se za celé utkání dostali do šance jen jednou. Tuto zlikvidoval náš brankář Martin Vitásek, který v utkání neměl hodně práce. Střely hostů většinou končily mimo branku.

Utkání našeho mužstva bylo zcela zasloužené. Od první minuty šlo za svým cílem - vítězství. Perfektně plnilo stanovené taktické úkoly, což se projevilo v samotné hře i ve výsledku. V neděli 24.9.2023 zajíždí naše mužstvo na půdu Bohuslavic. Utkání na hřišti tohoto soupeře, který v minulém soutěžním ročníku spadl z 1.B.třídy, nejsou jednoduchá. Určitě bude chtít naše mužstvo pokořit. My však věříme, že bojovný duch našeho mužstva , naladěný na vítězná utkání, bude slavit svůj úspěch.

JS

Aktualizováno: 16.9.2023

Přidej se k nám

Rychlý přehled zápasů

 Štítina - Dolní Moravice   
 Velké Hoštice - Slavia Opava  
 Krásné Loučky-  Velká Polom  
 Vrbno p.P. -Hradec n.M.  
 Malé Hoštice - Stará Ves  
 Velké Heraltice - Zlatníky  
 Slavkov - Jindřichov  

 


rychlé výsledky           oficiální výsledky

Aktuální tabulka Muži

1.  Velké Heraltice 12
2.  Štítina 10
3.  Velká Polom   9 
4.  Jindřichov  8
5.  Vrbno p.P.   7 
6.  Slavkov  7
7.  Jindřichov   5 
8.  Slavia Opava  4
9.  Krasné Loučky  4
10.  Stará Ves  4
11.  Velké Hoštice  3
12.  Hradec n.M   1 
13.  Dolní Moravice   1
14.  Zlatníky   1  


Kontakt

TJ Tatran Štítina
Ivana Kubince 344
747 91 Štítina

registrační číslo:
8050151 

předseda:
Tomáš Halška
t.halska@volny.cz
tel.: 724 302 238

mládež, sekretář:
Jindřich Sosna
jindrich.sosna@email.cz
tel.: 739 713 848

Ke stažení


TOPlist