Banner foto Banner foto Banner foto Banner foto Banner foto Banner foto
Domů  »  Aktuality  »  Starší přípravka. Na soupeře jsme neměli .....

Starší přípravka. Na soupeře jsme neměli .....

SFC Opava – TJ Tatran Štítina  11:1 (5:1),  branka: Adam Machold

Složení mužstva:   Viktor Halška – Šimon Šuráň. Marek Halška, Filip Dubný. Ondřej Bittner, Adam Machold (K),  Danijel Sonjarič, Mikuláš Procházka, Matyáš Johančík, Matyáš Holuša, Jan Gaideczka, Nikolas Sonjarič, realizační tým Radek Machold, Jiří Grussmann


V pondělí 22.5.2023 zajíždělo naše mužstvo starší přípravky na půdu lídra soutěže, tým SFC Opava. V podzimní části padlo naše mužstvo s tímto týmem na domácím hřišti po vyrovnaném zápase v poměru 4:2. Trenéři Radek Machold a Jiří Grussmann měli tentokráte k dispozici celý kádr s výjimkou  zraněného Matouše Žůrka.

Soupeř od začátku utkání nasadil vysoké tempo s rychlým a agresivním dostupováním. Vsadil na kombinační hru s využíváním  křídelních prostorů, které jsme mnohdy včas nedokázali pokrýt  a  centry před branku. Takto padalo nejvíce gólu do naší "svatyně". Každý jejich hráč si hlídal svého protihráče a dařilo se jím i vzájemné přebírání hráčů. Moc prostoru naším hráčům nedali. Tento způsob hry našemu mužstvu vůbec nevyhovoval  a východiskem nebyl ani individualismus při hře jeden na jednoho. Klukům nelze upřít snahu, ale bohužel na svého soupeře nestačili. Ten byl lepší po všech stránkách a stalo při něm i více štěstí. To se v tomto zápase odklonilo od našeho mužstva. Řada střel končila na konstrukci soupeřový branky a když už byl brankář soupeře Eduard Miketa (mimochodem náš odchovanec) překonán, podařilo se soupeři minimálně ve čtyřech případech vykopnout míč z prázdné branky.

Mužstvo SFC Opava vycházelo se zajištěné obrany, hráči o sobě věděli a hlavně věděli, co a jakým způsobem chtějí hrát. Však nakonec ,na rozdíl od našeho mužstva, jde o výběr hráčů z okresu Opavy a mnohdy i za něj. Tam už ta kvalita přece jenom musí být znát a na jejich hru nestačí jenom bojovnost, kterou naším hráčům nelze upřít.

Naše mužstva čekají do konce soutěžního ročníku ještě tří zápasy na domácím hřišti postupně proti Bolaticím, Dolnímu Benešovu a Kylešovicím. V těchto zápasech půjde již o rovnocenné soupeře, ne o výběr okresu. Tam by se kvalita našeho mužstva měla odrazit. Hlavu vzhůru a jedeme dál.

JS

 

Aktualizováno: 23.5.2023

Přidej se k nám

Rychlý přehled zápasů

 Štítina - Dolní Moravice   
 Velké Hoštice - Slavia Opava  
 Krásné Loučky-  Velká Polom  
 Vrbno p.P. -Hradec n.M.  
 Malé Hoštice - Stará Ves  
 Velké Heraltice - Zlatníky  
 Slavkov - Jindřichov  

 


rychlé výsledky           oficiální výsledky

Aktuální tabulka Muži

1.  Velké Heraltice 12
2.  Štítina 10
3.  Velká Polom   9 
4.  Jindřichov  8
5.  Vrbno p.P.   7 
6.  Slavkov  7
7.  Jindřichov   5 
8.  Slavia Opava  4
9.  Krasné Loučky  4
10.  Stará Ves  4
11.  Velké Hoštice  3
12.  Hradec n.M   1 
13.  Dolní Moravice   1
14.  Zlatníky   1  


Kontakt

TJ Tatran Štítina
Ivana Kubince 344
747 91 Štítina

registrační číslo:
8050151 

předseda:
Tomáš Halška
t.halska@volny.cz
tel.: 724 302 238

mládež, sekretář:
Jindřich Sosna
jindrich.sosna@email.cz
tel.: 739 713 848

Ke stažení


TOPlist